Ναι μάλιστα ήρθε πρώτη σε διαγωνισμό ομορφιάς Φυσικά μετά από αλλεπάλληλες πλαστικές. Το θέμα είναι πως άλλαξε η ζωή της…

Τώρα τα παιδιά που θα κάνει πως θα είναι δεν γνωρίζουμε γιατί το γονίδιο δεν πλαστικοποιείται… Όπως είναι φυσικό αυτή μεταμόρφωση έγινε αμέσως γνωστή αφού το μέγεθος της είναι μεγάλος.

H πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας είναι η 19χρονη Estelle από την Γαλλία. Πιστέψτε το ή όχι είναι το ίδιο άτομο στην παραπάνω φωτογραφία. Στην αριστερή φωτογραφία, η φοιτήτρια ποζάρει για μια πόζα και στην δεξιά είναι και πάλι η Estelle με κεφάλι σαν «λάμπα», έπειτα από αλλεργική αντίδραση σε βαφή μαλλιών.

Η Estelle πέρασε έναν Γολγοθά έπειτα από μια δοκιμή μιας νέας μάρκας που περιελάμβανε την ουσία παραφαινυλενοδιαμίνη (PPD), μια ένωση που βρίσκεται στο 90% των βαφών μαλλιών και που, δυστυχώς, είναι γνωστή ότι προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις σε μερικούς ανθρώπους.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον στην περίπτωση της φοιτήτριας, όμως, είναι ότι η αντίδραση ξεκίνησε σιγά-σιγά, στην αρχή εκδηλώθηκε σαν φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής, που ξεκίνησε αρκετές ώρες μετά την αφαίρεση της βαφής. Η Estelle δεν σκέφτηκε κάτι το ανησυχητικό στην αρχή και επισκέφθηκε ένα τοπικό φαρμακείο της και αγόρασε κρέμα για τη θεραπεία των ήπιων συμπτωμάτων. Δύο ημέρες αργότερα, όμως, ξύπνησε έχοντας την εμφάνιση που βλέπετε παραπάνω, ένα πολύ πρησμένο κεφάλι.

Σε μια συνέντευξη με τη Newsweek, η Estelle μίλησε για την τρομακτική ιατρική δοκιμασία που προκάλεσε το προϊόν ομορφιάς. «Πριν φτάσεις στο νοσοκομείο, απλά δεν ξέρεις πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάθεις ασφυξία, αν θα έχεις καν το χρόνο να φτάσεις στο νοσοκομείο ή όχι.»

Ευτυχώς η Estelle ανάρρωσε πλήρως. «Γελάω με τον εαυτό μου και το απίστευτο σχήμα που πήρε το κεφάλι μου,» αστειεύεται τώρα η φοιτήτρια.

Η 19χρονη, παρά την περιπέτειά της, είναι πρόθυμη να υποστεί τη δημοσιότητα με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για τα βλαβερά συστατικά που υπάρχουν στις βαφές. «Το μήνυμά μου είναι να προσέχουν με προϊόντα όπως αυτό, επειδή οι επιπτώσεις μπορούν να είναι θανάσιμες. Και θέλω οι εταιρείες που πωλούν αυτά τα προϊόντα βαφής να κάνουν την προειδοποίηση πιο εμφανή στη συσκευασία,» αναφέρει η ίδια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, αν και είναι στη γαλλική γλώσσα, μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες της Estelle για να πάρετε μια ιδέα από την περιπέτεια υγείας της.Source link