Μια ιδιαίτερη βραδιά γευσιγνωσίας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, οι εκλεκτοί καλεσμένοι από την Αθήνα και το Μονακό, στον υπέροχο κήπο του NATU Restaurant που βρίσκεται στο Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά και αποτέλεσε τον ιδανικό «κόμβο συνάντησης» για τους λάτρεις του vegan menu.

H ομάδα του Crudo επιμελήθηκε το catering και δημιούργησε το απόλυτο fine dining για το κοινό, μέσα από τις ιδιαίτερες γεύσεις και υφές του plant based μενού της. Το γαστρονομικό ταξίδι ξεκίνησε με ένα crispy skin αγκινάρας Ιερουσαλήμ συνοδευμένο με αρωματικό πουρέ αγκινάρας και κανελόνι από ζελέ καρότου με πουρέ αρακά αρωματισμένο με φρέσκα μυρωδικά.

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

Με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και ιδιαίτερη αγάπη στη λεπτομέρεια, για πρώτο πιάτο οι καλεσμένοι γεύτηκαν ραβιόλι με άγρια μανιτάρια και κρέμα κάσιους σερβιρισμένο με gravy λαχανικών ενώ η γαστρονομική εμπειρία συνεχίστηκε με το δεύτερο πιάτο, μπουρέκι μουσακά με κρέμα κουνουπιδιού και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.

Κλείνοντας ιδανικά τον γαστρονομικό κύκλο, για επιδόρπιο, το μενού του Crudo περιλάμβανε ένα σοκολατένιο brownie με καβουρδισμένα φουντούκια και σταγόνες λευκής σοκολάτας ενώ η σάλτσα άγριων μούρων και το παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης προσέδιδαν μια γευστική ένταση.

Νταϊάνα Βουγέση, Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Νταϊάνα Βουγέση, Μιχάλης Κεφαλογιάννης

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

Λίγα λόγια για το Crudo

To Crudo, έχοντας κάνει δυναμικό άνοιγμα τον Ιανουάριο του 2017 ως το πρώτο vegan εστιατόριο delivery στην Αθήνα, λειτουργεί σήμερα ως το πλέον καταξιωμένο vegan/plant-based catering, προμηθεύοντας καθημερινά με απολαυστικά έτοιμα vegan γεύματα επιλεγμένα καταστήματα του Βιολογικού Χωριού, της μεγαλύτερης Ελληνικής αλυσίδας βιολογικών προϊόντων, ενώ αναλαμβάνει κάθε είδους catering, εταιρικά ή ιδιωτικά, και υπηρεσίες fine dining κατ’ οίκον.

NATU Restaurant φαγητό

Τα γευστικά πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας του Crudo παρέχονται και ως εβδομαδιαία ή ολιγοήμερη υπηρεσία πλήρους διατροφής που προσφέρει μια ήπια αποτοξίνωση με πλήρη απουσία από ζωικά, γαλακτοκομικά, γλουτένη και ζάχαρη ή απλώς την εμπειρία μιας αποκλειστικά vegan ή raw vegan διατροφής.



Source link